för Vitvaror Förvaringshylla nsdocm13660-Badrumstillbehör

Pappersassietter Cirkus
Salt- och pepparset, H: 6 cm, stl. 5x5 cm, vit, 6set Välj en sida

Vägglampa Halloween

Ring anhöriglinjen: 0200-239 500

Glitterpinnar

Linjen är öppen
Måndag - tisdag, torsdag - fredag 10.00 - 12.00, 13.30 - 15.00
Onsdag 19.00 - 21.00

26CM SEALIFE THEME HANGING GLASS LANTERN MESH METAL HANDLE

Popcornbägare Turkos RandigaBeads med Kapsylöppnare

Champagneglas med Hjärtan Välkommen till Anhörigas Riksförbund
Pappersassietter Frost/Frozen Northern
Fyra filmer om anhörigskap

Filmerna visar personer som lever i olika formerDigital Kompakt Brevvåg med belysningWhiskystenar Vita av anhörigskap. Ett samarbete mellan Anhörigas Riksförbund, Röda Korset och Nationellt kompetenscentrum anhöriga, Nka

Garderobslomma/Zamifolia

Vem är anhörig?

Anhörig är den person som hjälper någon som på grund av sjukdom, ålder eller funktionsnedsättning inte längre klarar av vardagen på egen hand.Odla ett FyrklöverFingerljus

   Läs mer

Skänk en gåva

Ditt bidrag är ovärderligt för vårt arbete för landets anhöriga

   Läs mer

Lightweight Foldaway Heated Electric Airer, Cloth Horse, Dryer Ny utbildning för anhörigkonsulenter
vidaXL Bäddset 3 delar 240x220/60x70 cm vinröd  
Det finns 1,3 miljoner anhöriga i Sverige
Aluminiumtråd, , mixade färger, rund, platt och diamond-cut , 25

Det finns 1,3 miljoner anhöriga i Sverige

Med anhörig menar vi den som stöttar en medmänniska som på behöver hjälp med att klara sin vardag

Emoji Flaskkylare

Bli medlem

Anhörig är den person som inom familjen, släkten eller vänkretsen hjälper någon som på grund av sjukdom, ålder eller funktions-nedsättning inte längre klarar avUbbink Luftpump Air 200 200 L/tim. 1355082Servetter, mörkgrön, stl. 33x33 cm, 20st.Pappersgem, L: 28 mm, 1000st. vardagen på egen hand.

Display för Flaskor

Anhörigas rättigheter

Anhörigföreningarna arbetar med en mängd olikaSidsovkudde grå saker på lokal nivå. Det kan bland annat handla om att stötta anhöriga, ordna olika aktiviteter och påverka lokala politiker.

Champagneglas av Plast Guld

Anhörighandboken

Anhörighandboken

Anhörighandboken är ett teoretiskt och praktiskt Elijah Boardman,Ralph Earl,60x40cmRiviéra Maison My First Year 51x35 cmverktyg för alla som vill veta mer om anhörigvård och anhörigstöd.

   Läs mer

Sportblender

Ny utbildning för anhörigkonsulenter

Sedan flera år har det saknats en utbildning riktad till landets anhörigkonsulenter, något vi på Anhörigas Riksförbund upplevt som ett problem. Det händer till och med att vi får mejl eller telefonsamtal från nyanställda anhörigkonsulenterStill-life with Pheasant,Jean-Baptiste Oudry,60x40cmTräkruka Träd9pc Plumbers Bi Metal Holesaw Kit

   Läs hela reportaget här

Anhöriglinjen går varm

Produktnummer: 16278218

Har man inte tillräckligt med städskåp eller förvaringshyllor i hemmet så gäller det att hitta på egna fiffiga nödlösningar. Denna smarta förvaringshylla är designad för hänga på sidan av exempelvis tvättmaskinen, torktumlaren eller kylskåpet. Ett förstklassigt sätt att organisera sina prylar på helt enkelt när det inte finns tillräckligt med utrymme! 

Förvaringshylla för Vitvaror är en vit förvaringshylla där du antingen kan välja att antingen ha 1, 2 eller 3 hyllor beroende på hur mycket förvaring du behöver. Hyllan fästes med sugploppar vilket gör den enkel att hänga upp samt flytta när du vill byta plats på hyllan. 

Material: Plast. 

Det var inte bara utomhustemperaturen som var ovanligt varm under sommaren. Även telefonerna på vår stödlinje Anhöriglinjen har gått varma. Ram, stl. 15,8x15,8 cm, innermått: 8x8 cm, plywood, 1st.Värmeljushållare, H: 10 cm, dia. 7,6 cm, 12st.Kylskåpsmagneter retro, ”Coca-Cola”Och det är en trend som vi sett under en längre tid nu.

Drinkglas Svart i Polykarbonat