Duracell-G LED Solar Garden Lamp M.D. Metal/Glass, svart nsdocm8-Accessoarer

Artist 25cm LED
Tage vit Välj en sida

Madame 33cm

Ring anhöriglinjen: 0200-239 500

Moodlight Klot 350

Linjen är öppen
Måndag - tisdag, torsdag - fredag 10.00 - 12.00, 13.30 - 15.00
Onsdag 19.00 - 21.00

Moodlight Klot 250

Ellysen Standard, Väggspotlight dubbel Aluminium E27 230VPhilips Stolpe Hue Lucca

Opranic Infravärmare Nova 2300W med Termostat Välkommen till Anhörigas Riksförbund
Isbjörn Kids Penguin Snowsuit CandyFrog
Fyra filmer om anhörigskap

Filmerna visar personer som lever i olika formerJabo LED-List 80cmKonstsmide Vägglykta Torino 7334 av anhörigskap. Ett samarbete mellan Anhörigas Riksförbund, Röda Korset och Nationellt kompetenscentrum anhöriga, Nka

Fiesta taklampa

Vem är anhörig?

Anhörig är den person som hjälper någon som på grund av sjukdom, ålder eller funktionsnedsättning inte längre klarar av vardagen på egen hand.Nova enkel LED, SvartMalmö Rörelsevakt, Svart

   Läs mer

Skänk en gåva

Ditt bidrag är ovärderligt för vårt arbete för landets anhöriga

   Läs mer

Marmot Girls Freerider Pants Arctic Navy Ny utbildning för anhörigkonsulenter
Moon vägglampa, Svart  
Det finns 1,3 miljoner anhöriga i Sverige
Ranex Halogen utomhuslampa, liten svart

Det finns 1,3 miljoner anhöriga i Sverige

Med anhörig menar vi den som stöttar en medmänniska som på behöver hjälp med att klara sin vardag

Blob flush medium

Bli medlem

Anhörig är den person som inom familjen, släkten eller vänkretsen hjälper någon som på grund av sjukdom, ålder eller funktions-nedsättning inte längre klarar avKonstsmide Grindlykta Mode 701Konstsmide Markspot 7607Konstsmide Markspot 7654 vardagen på egen hand.

Bendir plafond

Anhörigas rättigheter

Anhörigföreningarna arbetar med en mängd olikaExped Ultralite Sleeping Bag -5° M saker på lokal nivå. Det kan bland annat handla om att stötta anhöriga, ordna olika aktiviteter och påverka lokala politiker.

Piastre taklampa (röd kabel)

Anhörighandboken

Anhörighandboken

Anhörighandboken är ett teoretiskt och praktiskt Heatlight Infravärmare VLH20 2000WMammut Creon Down Spring Sleeping Bag 180cm dark lava (2019)verktyg för alla som vill veta mer om anhörigvård och anhörigstöd.

   Läs mer

Smartwares Strålkastare LED 20W Sensor

Ny utbildning för anhörigkonsulenter

Sedan flera år har det saknats en utbildning riktad till landets anhörigkonsulenter, något vi på Anhörigas Riksförbund upplevt som ett problem. Det händer till och med att vi får mejl eller telefonsamtal från nyanställda anhörigkonsulenterSun-lounger (194 x 28 x 65 cm) Rattan Polyester by CraftenwoodAlamonte 1 taklampaFrödensborg

   Läs hela reportaget här

Anhöriglinjen går varm

Sollamporna ger konstant 10 lumen behagligt ljus och lyser i ungefär 90 s med 90 lumen vid rörelser. Enkel installation tack vare att lampan inte behöver kabel: bara starta den och stick ner den i marken med markspjutet. Med de kraftfulla utbytbara Litiumfosfat-batterierna ger lampan upp till 20 h belysning efter en solig dag. Den inbyggda ljussensorn tänder lampan automatiskt när solen går ner. Höjden på ca 40 cm gör att lampan sprider ljuset bra utan att blända. Högkvalitativa material som rostfritt stål och glas gör lampan vacker och dessutom vattensäker (skyddsklass IP44).

Det var inte bara utomhustemperaturen som var ovanligt varm under sommaren. Även telefonerna på vår stödlinje Anhöriglinjen har gått varma. Nature Rotbarriär ark 0,7 x 5 m HDPE Svart 6030227Stevia Rebaudiana 3 st frönPalettblad Wizard Coral Sunrise 50 st frönOch det är en trend som vi sett under en längre tid nu.

Taklampa Glasglob Grön