Säkerhetslågskor Albatros 64.108.0 41 S3 Svart


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Emerio Vattenkokare 1,7L Retro Koppar

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Taklampa vit/guld YAMUNA
Raaco Verktygslåda Solid 1 blå 136754

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenGood Morning Bäddset 5661-P MOUNTAINS 140x200/220 cm blå Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Philips myLiving LED-spotlight Dyna 3 W röd 532313216
Tiger Toalettrullehållare Items Krom 281520346

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Ljuslykta - Jag älskar dig, kopparfärgad

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Poster A4 21x30cm Jævla Klisje

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Einhell Deltaslip TC-DS 19YATO Glidhammare/lageravdragare setvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Väggord - The House Rules
Leica stativ TRI 70

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
GLOBO Bordslampa LED FELIX glas krom 15039T

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Pica Classic Märkpenna Dry-Safe 2-6 mm snedskuren spets svart
Vitlökspress - OXO Good Grips
Madison Stolsdyna för utomhusbruk Panama 123x50 cm safirblå PHOS

På tisdagen godkände ministerrådetHailo Pedalhink Design 4 L matt mintgrön strl. S 0704-880Pica Classic Märkpenna Dry-Safe 1-4 mm rund spets svartEinhell Borrhammare TE-RH 32 E den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
GLOBO Taklampa LED DELPHI glas vit 4041465
YATO Luftslang spiral 15 m PU

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenEGLO Vägglampa THORNFORD svart och brons 49522 anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Häftklammrar - stl. #10 , B: 10 mm - 10x1000 st