Bordsfläkt USB - fyra olika färger!


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Fågelhus Svamp

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
The Voyages of Marco Polo: Agents of Venice - Brädspel
Sportflaska med Handtag

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenShotglas för Flaska Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Telescopic Snow Shovel
Diskborste med diskmedel

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Poster - Forever Together A4 21x30cm

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Vaxkaka Pineapple Cilantro

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Paw Patrol filt - rosaServetthållarevhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Klassiska opievallmo - 1000 frön - Enkla Blommor
Insekts och skadedjurs repeller

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Kungsfiskare brons

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Barhandduk Fosters
Poster Texttavla Värmdö 100x140 cm
ProBar Boston Shaker

På tisdagen godkände ministerrådetChampagneglas för FlaskaBröllopsfigur GuldramPapegoja kniv mini den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Drinkpinnar Bar
Cork Placemats Mama Moo Set of 4 Kitchen Dining

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenwolfcraft Konturmätare 130 mm 6949000 anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Pica VISOR Vitboardpenna röd