Mattsson Lyftstång 360 mm FM gdgwcj1814-Hem & Trädgård

vidaXL Satsbord 3 delar i massivt mangoträ
vidaXL Hyllplan glas genomskinlig 20x12 cm Välj en sida

vidaXL Hjärtformade kuddar 2 st konstpäls svart
19 MAJ 2019 Skrivet av :
Vid 17 tiden på söndagen larmades Räddningstjänsten till rökutveckling från fasaden på en fastighet vid Vetegatan. Personer på plats hade släckt en askopp som stod vid fasaden, men det rök fortfarande från väggen varför man larmade. Väl på plats fick Räddningstjänsten riva upp...
Taklampa mässing/glas BERGANTES

En effektivt solig historia – invigd

19 MAJ 2019 Skrivet av : Sittpuff Sammet Beige Pall
UPPDATERAD: Under lördagen var det mycket som hände längs Pite älvens med långloppishelg på de öppna byagårdarna i Bölebyn, Pålberget, Stridholm, Arnemark och Sikfors. Vi besökte då Di-Ni farmen i Skomanstjälen utanför Sikfors som dagen till ära invigningen sin solcellsanläggning...
Poster A3 30x42cm Golden Pineapple

SMHI Varning

Exquisit Kolfilter svart 1010035
18 MAJ 2019 Skrivet av :
Novella di Nastagio degli Onesti,Sandro Botticelli 03
Skrivbok Värmland SMHI utfärdar en varning om risk för gräsbrand både i Norrbottens inland och kustland under söndag eftermiddag. Enligt SMHI utfärdas risk för gräsbrand under våren när risken är stor att bränder uppstår och lätt sprids i torrt fjolårsgräs. Stor försiktighet bör därför iakttas vid...
Fortsätt läsa

Larm om skogsbrand

18 MAJ 2019 Skrivet av :
UPPDATERAD: Strax före 15 tiden på lördagen larmades Räddningstjänsten i Älvsbyn ut på ett larm om en skogsbrand vid Moren ett par kilometer söderut längs väg 555 mot Tvärån/Sikfors. När räddningstjänsten åker för att kontrollera, framkommer det att det rör sig om en kontrollerad...
Fortsätt läsa
vidaXL Handfat i härdat glas 42 cm guld
Trädgårdsskåp med platt tak
200 stk.150x215 mm (C3) BRUN BUBBELKUVERT- VADDERADE KUVERT 17 MAJ 2019 Skrivet av :
Just före kl.19 på fredagskvällen blev en man omhändertagen av polisen. Mannen är omhändertagen med stöd av LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Han misstänks också för olaga hot och en anmälan upprättas.
Fortsätt läsa
vidaXL Kuddöverdrag 4 st linne-design 40x40 cm vinröd
400 stk.220x340 mm (F6) VIT BUBBELKUVERT- VADDERADE KUVERT
16 MAJ 2019 Skrivet av :
vidaXL 4 Kuddöverdrag i bomull gråa 80 x 80 cm Norrbotten får tre premierade ledare vid Riksidrottsmötet den 24:e maj. Årets Riksidrottsmöte äger rum den 23–26 maj i Jönköping. Vid mötet utdelas utmärkelser till förtjänta ledare, märket är av guld och ges till ca 100 ledare vartannat år. Det finns 25 distrikt och 7...
Johann heinrich roos,Johann Heinrich Roos,50x40cm
Fortsätt läsa
1 "kvinnlig gänga x 32mm rörkompressionsfogkopplingar

Bussgods i Norrbotten avvecklas

15 MAJ 2019 Skrivet av :
Bussgods i Norrbotten AB har under en längre tid gått med förlust. Beslutade åtgärdsprogram har inte haft de förväntade effekterna på resultatförbättringar. 2018 gjorde bolaget en förlust på 9,4 miljoner kronor. Därför avvecklas verksamheten.  – All bussgodshanterin...
Poster - Buffel - Svart vit 50x70cm
Premium kök badrum vägguttag 120mm med avstängd fördröjningstime 14 MAJ 2019 Skrivet av :
Nature Regntunna Slimline 100 L grå 6070418 Uppdatering: Artisten Robin Bengtsson kommer till Älvsbyn Lördagen den 25 maj kommer arrangemanget Klimatevent Älvsbyn att äga rum i Lomtjärnsparken. Mellan 11.00 och 15.00 kommer en rad olika aktiviteter att hållas, för både stora och små. Under dagen kommer artisten oc...
Heart of the Andes,Fröderic E.Church,80x40cm
Fortsätt läsa
Med ram Isaak Abrhamsz Massa and Beatrix van,Frans Hals,61x51cm

Varför varna för kontroller

Poster - But first coffee No.30 21x30cm
Lady Fastening her Garter,Francois Boucher,52.5x66.5cm 14 MAJ 2019 Skrivet av :
Teknisk information & reservdelarTill ettgreppsblandare i 9000E- och 9000-serienLängd=360 mmKan kapas vid behov
På måndagen skrevs det så här på Polisen i Pite Älvdals FB sida. Hej Älvsbybor Som en del av vårt medborgarlöfte med Älvsbyns kommun 2019 har vi idag haft ett riktat trafikpass. Där har vi tillsammans med trafikenheten fokuserat på två saker. Det första är personer som kör...
E-cho and Narcissus,John William Waterhouse,60x40cm
Fortsätt läsa
Poster - Your mind is powerful No.1 21x30cm
Poster - You can go your own way No.1 21x30cm
14 MAJ 2019 Skrivet av :
Poster - Kitchen open 50x70cm
Idag den 14 maj är det trafiknykterhetens dag. I hela landet fokuseras MHF, NTF på problematiken att allt för få anhöriga till rattfyllerister anmäler en närstående som upprepade gånger kör berusad. Trafiknykterhetens Dag på att lyfta fram de anhöriga till alla de som dött i...
Fortsätt läsa
Skrivbok Lysekil
Solcellsdekoration vindspel sol
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Här är en liten resumé av lördagens Racing Special på Piteå Motorstadion skriven av Curt Jonsson i Sikfors. Den tjusiga bilden har jag fått från Ingemar Norberg. 142-Blå lutar åt höger på grund av den tvära vänstersvängen och har alltså inget att göra med den eminenta bisittaren...
Fortsätt läsa
Pervenches,Edouard Manet,19.4x12.1cm
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Den gångbro över Varjisån som förbinder Hotell Storforsen med Storforsens naturreservat är nu öppnad. Bron är lagad och förankrad efter att delar av brosektionerna blåste av från sina fundament i slutet av mars. ”- Det känns väldigt bra att det gått så snabbt och smidigt a...
Fortsätt läsa
Elegant "C" -typ antikt mässingspanna

Polarbröds hållbarhetsarbete

13 MAJ 2019 Skrivet av :
Femme a la cravate noire,Amedeo Modigliani,50x40cm Polarbröds hållbarhetsarbete presenterades för liberal EU-kandidat Said Abdu. Fredag 10 maj besökte Said Abdu, Liberalernas toppkandidat i valet till EU-parlamentet, Polarbageriet i Älvsbyn för att ta del av Polarbröds systematiska arbete i omställningen till en hållbar...
Poster - But first dancing 50x70cm
Julgranskula Rosa Tommy

En helg med liberalernas toppnamn i EU

Queen Charlotte,Thomas Lawrence,60x40cm
13 MAJ 2019 Skrivet av :
The Gulf Stream,Winslow Homer,60x40cm Liberalernas toppnamn till EP listan var under fredag och lördagen på besök i Norrbotten pärla. Said Abdu kommer från Trollhättan och har bott i Sverige sedan han var 3 år. Han är utbildad civilekonom och har drivit tre olika företag. Han har också suttit en mandatperiod som...
Metallskylt / Plåtskylt med texten Ice cold beer sold here
Orestes Pursued by the Furies,Adolphe William Bouguereau,60x50cm 13 MAJ 2019 Skrivet av :
Landscape with Aeneas on Delos,Claude Lorrain,50x40cm
Söndagens regnande har inneburit att det regnat hela 32,7 mm vid väderstationen på Norra Byn det senaste dygnet. Innan det slutar under måndagen skall det komma ca 10 mm till enl SMHI. SMHI har även utfärdat en Klass 1 varning för höga flöden längs kustlandet. Korsträskbäcken är...
Dammsugarpåsar Electrolux Ergospace ESALLFLOOR
La Demoiselle D'Honneur,James Tissot,60x40cm
12 MAJ 2019 Skrivet av :
Älvsbyn runt genomfördes under lördagen. Foto: Krister Palm Flera bilder Resultatlista-Älvsbyn-Runt-2019 Hemsida
25 st Multisågblad precision, 33 mm, universalfäste
The Pool,Medfield,Dennis Miller Bunker,50x40cm

Danstävling i Älvsbyn lockade

Handmål oljetavla i rött och svart EXTRA STORT BILDEXTRA, RESULTAT, VIDEOKLIPP: Dansdragets tävling Pärlbuggen lockade nästan hundra tävlande från Sundsvall i söder till Kiruna i norr. Här ovan kan du se ett stort bildextra och videoklipp samt resultaten nedan. Foto: Krister Palm och Sterling Nilsson Text:...
Kylbox med hjul 47L
Pool in the Alcazar of,Raimundo de Madrazo y Garreta,60x40cm
The Rape of the Daughter of Leucippus,Peter Paul Rubens,50x50cm
11 MAJ 2019 Skrivet av :
Som både tränare och ansvarig för innebandyverksamheten i Tväråselets AIF har Stefan Edström fullt upp. – Att leda ungdomar är roligt och givande. Gemenskap och sammanhållning gör det värt alla timmar man lägger ner för att hålla igång föreningen, säger Stefan. – Före varj...
Broderad Julduk / Bordsduk / Duk till bord - Julmistel
Head of a Stag,Diego Velazquez,50x40cm
The Captain's Daughter,James Tissot,50x40cm
The Mountain Ford,Thomas Cole,60x40cm 10 MAJ 2019 Skrivet av :
Älvsbypodden: Tuff utmaning för David Berglund för sin egen hälsa. Under nio veckor skall David Berglund från Älvsbyn Gratistidning träna in sig i den tidigare garderoben.
Fortsätt läsa
Aluminium Flaggstång Polen
kvalitet väggmonterad dubbelspaken krom badrum bad dusch mixer
Regata sul Canal Grande,Canaletto,60x40cm 10 MAJ 2019 Skrivet av :
På lördag bjuder Dansdraget upp till Pärlbuggen kl. 12 på Forum. Nästa 100 tävlande dansare finns på plats från stora delar av norrland. DFDB Dansföreningen Dundretbuggarna DGFK Dansglada Fötter Kiruna DKKBS Dansklubben Kiruna Bugg &Swing LBS Luleå Bugg & Swing Dansklubb...
Fortsätt läsa
Skrivbok Torsk 1