Solros Dwarf Sunspot st frön 20 gjwxnk1307-Hem & Trädgård

ONLY Blus - witheröd rose
ONLY ONYISA CAPSLEEVE - T-shirt - bas - cordovan Välj en sida

ONLY ONLANNIE STRAP - Linne - virtual rosa
ONLY ONLLINK MADELINE ZIP - Blazer - medium grå melange

Solros Dwarf Sunspot st frön 20 gjwxnk1307-Hem & Trädgård

Dwarf Sunspot är en solrossort som ger en enda stjälk ca 60 cm hög men med gigantiska blommor på upp till 25 cm i diameter. Stabila stjälkar håller blommorna uppe. Blommar till sen höst. Utsökta frön som även fåglar älskar. Lätt att odla och idealisk för mindre trädgårdar.

Förså inomhus 3-4 veckor innan sista frosten eller direkså utomhus efter sista frosten. Håll jorden fuktig men inte blöt. Gror efter 14-20 dagar. Omskola plantan när den är stor nog att flyttas och acklimatisera till kallare temperaturer. Vill ha full sol och stöd (om så krävs).

ONLY Carmakoma CARCOSMOPOLITAN - Blus - golden gul
ONLY Tall ONLMALOU LEO - Skjorta - beige
Marc O'Polo DENIM LONG SLEEVE WIDE BODY - Långärmad tröja - vit/dark blå

OYSHO JACQUARD - Tights - brun