Only One Tvättställsblandare Svedbergs ghfgir1498-Hem & Trädgård

Kuvert - C5/H2 - Peel & Seel - Vit - 50 st
girls from dalarna having a bath,Anders Zorn,80x40cm Välj en sida

vidaXL Klassisk blompelare MDF vit
HiWatch takfäste för DS-TP2423, inomhus/utomhus, vit

Joakim Jardenberg pΌ Webbdagarna 2011 CC BY inUse Consulting

Scroll down for the Rengöringsborstset Muc-Off Brush Set 5 5 st.

Default contact: [email protected] | Looking for a Babybody i Bambu or pictures?

Väggdekor - Häst

 • formal:
 • social: [ Twitter ]
 • pix: [ Flickr ] [ Instagram ]
 • video: [ Youtube ]
 • google: [ me ]
 • wiki: [ pedia ]
 • 10 "vattenfilterhus 1" hona tråd in-line reningssystem kitView of the Church of Saint-Paul de-Mausole,Vincent Van Gogh,44.Riverside path at Argenteuil,Claude Monet,50x40cm
 • skype: [ joakim.jardenberg ]
 • phone: [ +46735187700 ]

Joakim ”Jocke” JardenbergVäggkrok L24,5 cm

Senior rådgivare i allting media och internet. Gamla, nya, digitala och sociala medier. Många kallar mig sociala medier-terapeut. Andra kallar mig VD-viskare (fn tre5/4 "kvinnlig x kvinnlig vattentangentikventilPoster - Målad Delfin No.1 40x50cmStill life with Basket of Apples,Vincent Van Gogh,33x43.5cm VD:ar från sveriges 25 största företag, ett internationellt med över 350.000 anställda och ett litet svenskt tillväxtbolag. Det är mixen det svänger om). #4 när Huffington Post listade ”My Little Pony Junior Ready Bed

Affärsängel och investerare. 11 investeringar just nu, enbart unga, internetifierade tech-startups (Förutom ett bryggeri, en vingård och ett företag för elmotorcyklar). Exempel är (exit, uppköpta av Ooyala), Planeto (exit, uppköpta av Bonniers) och elva ytterligare. #14 när the Telegraph valde

Föreläsare, inspiratör och utbildare.

Luncheon,Claude Monet,60x50cmPeasant Woman by the Fireplace,Vincent Van Gogh,40x29.5cm

Internetveteran, evangelist, debattör. Öppna data, open source, ”open everything”, #fxinternet

Under drygt ett år var jag Utvecklingsledare på SKL. På uppdrag av SKL arbetade jag tillsammans med ett gäng smartskallar, och Sveriges alla kommuner, regioner och landsting, med projektet ”Digitalisering för lärande och livskvalitet”. Här finns mycket läsning om Kids Concept, Garage Aiden.

Orchard in Blossom,Vincent Van Gogh,50x40cm

Under två år var jag Sveriges enda Internetchef. Jag tog ett förordnande över två år för att se till att Helsingborg blev bäst i världen på internet, och använde internet för att bli den bästa stad man kunde bli. Två fantastiska år.

Lite härliga utmärkelser och erkännanden:

Jag har, av andra, beskrivits så här:

”Joakim Jardenberg är internetveteranen som Dance in the City,Pierre Renoir,80x40cmVille Örngott HjärtaPoster - Världskarta GOLD No.4 30x40cmsåg till att valet 1994 kunde rapporteras ut via nätet och samma år var han med om att skapa aftonbladet.se. Han är med i första kapitlet i boken ”de som byggde internet i Sverige”.

Han har vunnit alla vunnit alla utmärkelser som går att vinna – han tex tagit emot Stora sociala medier-priset från Sparbanksstiftelsen när det delades ut för första gången 2013 och Guldlänken från IT-ministerns hand 2014.

Idag jobbar han bland annat som vd-viskare (största kunden är Target med 365.000 anställda i Minneapolis, minsta är Fortnox med 100 anställda i Växjö), han har varit rådgivare åt förra statsministern, han är affärsängel med investeringar i 12 bolag, och är världens enda kommunalt anställda Internetchef.Rostfritt stål dusch regnbågs set kolumn med rosa ändarÖverstrykningspenna Faber Castell - Orange

Dessutom åker han jorden runt och håller Poster - Världskarta LILA no.1 30x40cmPortrait of Patience Escalier,Vincent Van Gogh,69x56cmkeynotes om varför internet är en bra sak. Senaste månaden har han varit i São Paulo och jobbat med Google, han har varit i Buenos Aires, i Miami och i Pittsburgh. Och idag är han här hos oss. ”

Och så här:

”Joakim Jardenberg är en förändringsförespråkare, framtidskramare och debattör i allt som rör sig runt gamla, nya, digitala och sociala medier. Redan 1994 internetifierade Joakim mediesverige, bland annat genom att starta upp aftonbladet.se,Högkvalitativt 10 "transparent vattenfilterhus med o-ring.Summer,Claude Monet,57x80cmThe Langlois Bridge at Arles,Vincent Van Gogh,54x65cmSelf-portrait with Dark Felt Hat,Vincent Van Gogh,41.5x32.5cm fixa ut resultaten från riksdagsvalet och ta plats redan på sidan 59 i boken ”De som byggde internet”. Med ett ben hos användaren, ett ben i tekniken och ett ben i affären har han alltid sökt förklara det komplicerade på ett enkelt sätt och skapa nytta och effekt ur alla de nya möjligheterna.

Idag arbetar han framför allt som rådgivare i internetfrågor med bland annat VD och ledningsgrupp för fem stora börsbolag på kundlistan. Han är också delägare i elva startups, håller presentationer, modererar och utbildar samt arbetar pro bono för ett bättre samhälle, bland annat som projektledare för ”Makten och öppenheten” som drivs tillsammans med tidningen Fokus. Nyligen pekade tidningen Internetworld ut honom som Fjärilar insynsskydd Statisk fönsterfilm 3 meter som statsministern bör lyssna på.”


Senior advisor in all things internet and media. Old, new, digital. Some call me a social media therapist. Poster Cayan Tower, Dubai, 50x70 cm (with five CEO:s, all from Swedens top-25 largest corporations on my current roster). #4 when Huffington Post picked ”Hepa-Filter till Philips/Electrolux

Business angel and investor in early stage tech startups like Videoplaza (exit, acquired by Ooyala) Planeto (exit, acquired by Bonniers) and 11 more. #14 when The Telegraph picked ”Irwin Plåtsax Aviation höger och raka kap 102 10504310N

I write, lecture, speak, facilitate and moderateMatte vit glas frontpanel 100mm luftfuktighetsfläktPoster - Världskarta No.28 21x30cmPoster - Little Birds 40x50cm large and small groups, always with the best evaluations in da house ;)

Long term internet evangelist, pundit and netizen. I believe in freedom of expression and in the powers of online in the democratization of our world. I have worked in the middle east and northern africa with these issues, but I’m also actively pushing the envelope in the already connected world. Let’s not destroy the potential of our free internet. I commit 50% of my time to pro bono work, always trying to be honest and do good shit.

Head of Internet emeritus, City of Helsingborg. Fototapet / Fototapet Shanghai Skyline - väggdekor som gör skillI’m was hired over two year to make sure that the city (10.000 employees and a total of 137.900 pop) became the #1 internet city in the world, and that  we use the internet in every way – to be the best city possible. My work here is done ;)

Mindpark 3.0? In swedish and Rumsavdelare vikdörr valnötsträ

This site was given the EGLO Bordslampa Tarbes Svart 94192-award, elected by swedish readers, as the highest ranking blog in the category ”Media”. Ljusslinga LED Röda Hjärtan as the most influencial site on social media and internet marketing in Sweden. The magazine Klädnypor, L: 48 mm, B: 6 mm, björk, 50st. the Prime minister should listen to.

Recent updates:

DELTACO skärmat vägguttag, utanpåliggande FTP 2xRJ45, Cat6, vitPoster - Svarta stenar no.3 21x30cm

  Only One tvättställsblandare. Inkl bottenventil och anslutningsrör. Finns i krom. Design: Lorenzo Damiani.Varumärke Svedbergs Anslutning max 80 grader Färg Krom Serie Only One Bredd (cm): 4Höjd (cm): 19,4Djup (cm): 13,7 Typ Tvättställsblandare
 • I was appointed ”Einhell smutsvattenpump GC-DP 1020 N” by the Swedish Prime minister and worked with him at the Valueline Nödbelysning.
 • I became the first recipient of the Sparbanksstiftelsen Social media award. Honor and 100000SEK, I’m happy and humbled. Thank you!
 • When the ”Golden Link” for the first time ever awarded an individual rather
 • 3 FRÖBURKAR EKO CERT. GRÖNSAKSFRÖN ENKLA BLOMMORClement Marot, Corneille de Lyon, 60x50 cm
 • than an organisation, 2014, I was the proud recipient. The first Golden Link Award was presented in 1999 and has since then become a yearly, much anticipated event. The prize is awarded to the governmental authority or similar public organization, e.g. municipalities, county councils etc., for the most innovative eGovernment development.
 • Fototapet / Foto Tapet World Map - väggdekor som gör skillnad!Dammsugarpåsar Nilfisk Gold

Bildcred: The Nuian Giraffe,Jacques-Laurent Agasse,50x40cm Flickr/CC BY inUse Consulting/Pelle Sten