Junarose Miliana blus, Svart


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Champion Aero Fryer 2,5l

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Sparkle Girlz, Garderob med Accessoarer
Kapsylöppnare Sverigekarta

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenBordsduk Fotboll Blå Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Deltaco förlängningskabel, rak IEC C13 - rak IEC C14 3m, vit (DE
Champagneglas av Plast Elfenben

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Fisk & Skaldjur 9789179025083

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Poster - Rödklöver A3 30x40cm

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Bordsduk på Rulle Tygliknande Bayersk BlåvidaXL Bambumatta 100x160 cm mörkbrunvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Tallrikshuv 275 mm
vidaXL Bäddset 2 delar blommor 140x200/60x70 cm flerfärgat

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
vidaXL Bäddset 3 delar trianglar 240x220/60x70 cm grå

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Gigantiskt Spindelnät till Trädgård
Vongaz Solsegel, Vattentät 3,6x3,6 Eifelbensvit
Äggfärger

På tisdagen godkände ministerrådetBlinkande Tårtdekoration Happy BirthdayBröllopsfigur Kyssande BrudparGuldbägare med Juveler i Plast den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Miniskedar i Plast Transparenta
Barstol Retro

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenOrderhållare anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Capi Vas Nature Rib elegant låg 46x58 cm svart PKBLR783