Walltastic Land Väggdekor Dinosaur gifefq2032-Hem & Trädgård

25 st Etikett hjärta guld (821060)
Dekorationshjärta Koppar 30x30 cm Hjärta Väggdekor Välj en sida

FUERS Smart WiFi/App Larmsystem med kamera

Ring anhöriglinjen: 0200-239 500

Olle Örngott Hjärta

Linjen är öppen
Måndag - tisdag, torsdag - fredag 10.00 - 12.00, 13.30 - 15.00
Onsdag 19.00 - 21.00

EPZI Plastskylt, TV/Video-bevakning, A4 & A5-storlek (20-005)

Dekoration - prydnas - miniatyr trädgårdsverktygvidaXL Kärnborr diamant 82x400 mm

Entrétak transparent 120 cm Välkommen till Anhörigas Riksförbund
U-tab Vita
Noah Marin glasboll med ljusslinga 14cm transparent

Välkommen till Anhörigas Riksförbund

Fyra filmer om anhörigskap

Filmerna visar personer som lever i olika formerPåsförseglare med magnetTristar Bänkspis m.2 plattor Varmluft av anhörigskap. Ett samarbete mellan Anhörigas Riksförbund, Röda Korset och Nationellt kompetenscentrum anhöriga, Nka

Selected David sneakers, Vit m. grön

Vem är anhörig?

Anhörig är den person som hjälper någon som på grund av sjukdom, ålder eller funktionsnedsättning inte längre klarar av vardagen på egen hand.10 Vakuumpåsar-olika dimensionerPoster Dalsland - Landskapsstolthet

   Läs mer

Skänk en gåva

Ditt bidrag är ovärderligt för vårt arbete för landets anhöriga

   Läs mer

Kartnålar - Röda - 100 st  
Det finns 1,3 miljoner anhöriga i Sverige
Poster Tulpan

Det finns 1,3 miljoner anhöriga i Sverige

Med anhörig menar vi den som stöttar en medmänniska som på behöver hjälp med att klara sin vardag

Moscow 9 Variant: Vänster

Bli medlem

Anhörig är den person som inom familjen, släkten eller vänkretsen hjälper någon som på grund av sjukdom, ålder eller funktions-nedsättning inte längre klarar avSpegel i guld, yttermått 72x122 cmFörvaringsask / Förvaringsbox - Mini (4 cm)Skarvsladd ojordad 5meter vardagen på egen hand.

Väggdekor - Duschar med bubblor STOR Vit

Anhörigas rättigheter

Anhörigföreningarna arbetar med en mängd olika24st Plastklämmor (31 mm) saker på lokal nivå. Det kan bland annat handla om att stötta anhöriga, ordna olika aktiviteter och påverka lokala politiker.

Poster - Shine like a star no.1 30x40cm

Anhörighandboken

Anhörighandboken

Anhörighandboken är ett teoretiskt och praktiskt Tesil Silikon Aprikos orangevidaXL Dubbelsidigt vadderat överkast svart/vit 220 x 240 cmverktyg för alla som vill veta mer om anhörigvård och anhörigstöd.

   Läs mer

vidaXL Solsegel Oxfordtyg trekantigt 5x5x5 m antracit

Ny utbildning för anhörigkonsulenter

Sedan flera år har det saknats en utbildning riktad till landets anhörigkonsulenter, något vi på Anhörigas Riksförbund upplevt som ett problem. Det händer till och med att vi får mejl eller telefonsamtal från nyanställda anhörigkonsulenterFlödesbegränsare för alla duschslangar 9 liter / minKarta över Bjursås, DalarnaSagaform Karaff rengörare

   Läs hela reportaget här

Anhöriglinjen går varm

Denna väggdekor är en del av vårt stora sortiment från engelska Walltastic - en europeisk marknadsledare inom tapeter och väggdekor för barnrummet som vunnit otaliga priser både för design och användarvänlighet.

Förpackningen innehåller 6 ark med väggdekor som vardera är ca 46 x 34 cm stort. Väggdekalerna är tryckta på ett material som helt blockerar väggens färg från att lysa igenom. Därför behåller motiven sina klara färger och lämpar sig bra för alla väggfärger.

Väggdekoren är gjord för inomhusbruk och fäster på de flesta fasta underlag. Dekoren lämnar inga märken när den tas bort, men undvik att sätta den på papperstapet då tapeten riskerar att gå sönder om väggdekoren senare ska tas bort. Tänk på att detta är en inredningsdetalj och ingen leksak, så placera dekoren utom räckhåll för små barn.

Produkten är återvinningsbar, innehåller inga gifter eller miljöfarliga ämnen och är tillverkad inom EU. Allt levereras i en färgglad förpackning och passar därför också väldigt bra som present. Instruktioner på svenska finns på förpackningen.

Sammanfattning:
• Dekor gjord för att inreda väggar & dörrar utan att lämna märken
• 6 ark á 46x34 cm fyllda med väggdekor av hög kvalitet i fin förpackning
• Enkel att sätta upp & flytta omkring
• Tål fukt, vattenstänk & att torkas av
• Innehåller inga farliga ämnen & är 100% återvinningsbar
• Tillverkad i EU

Det var inte bara utomhustemperaturen som var ovanligt varm under sommaren. Även telefonerna på vår stödlinje Anhöriglinjen har gått varma. PROVENCE LÖPARE 35 x 120 cmAbstrakt tavla - OljemålningPRESENT TIPS - PIONVALLMO FRÖPAKET INKL. KORT - ENKLA BLOMMOROch det är en trend som vi sett under en längre tid nu.

vidaXL Bokstöd med jordglober 2 st