Efashion Chana - Topp 9096 Djurmönstrad, Gul


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Deltaco förlängningskabel, PC & skärm, rak IEC C13 - rak IEC C14

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Poster - She needed a hero A3 30x40cm
Bosch Stavmixer MSM2650B Svart

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenBosch Matberödare Multi MCM3110W Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Bosch Stavmixer Vit 600 Watt (MSM66150)
DELTACO grenuttag med 12xCEE 7/4 uttag, 1xCEE 7/7, petskydd, 3m,

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Julgranskula Rosa Axel

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Väggdekor väggord väggtext Yesterday is today´s memory

Försäkringskassan: Regeringen underskattar VinometerDew Drop Solcellsslinga LEDvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Kuddfodral - Paris
Nostalgia Christmas Biscuits Rectangle Storage / Gift Tin Vin...

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Bachmann grenuttag med 6xCEE 7/4 uttag, 3m kabel, svart

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Fiskars Kastrull 16cm/1,5l All Steel
Poster trädstammar, 50x70 cm
Ljusstake Rustik Trävit Stor

På tisdagen godkände ministerrådetRanex LED-vägglampa för utemiljöer (5000.466)ProBar MuddlervidaXL Bäddset 2 delar klassisk 135x200/80x80 cm marinblå den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
OBH Nordica Kaffebryggare Svart 2373 (51012373)
Muddler i Rostfritt med Plastbas

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenValueline Apparatkabel, 2m, vit anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Grönworks Grästrimmer med 24 V 2 Ah-batteri G24LT30 2101207UA