Gitarr, Grå Concept, Kids ghfgir2940-Hemelektronik

Dammsugarpåsar Bosch ProFamily
Dammsugarpåsar Bosch GL 30 BSGL 3015GB Välj en sida

Löpare Deer
Set of 3 LED Candles Amber/Colour change

Joakim Jardenberg pΌ Webbdagarna 2011 CC BY inUse Consulting

Scroll down for the Ljusmanschett, brun med löv och svarta bär.

Default contact: [email protected] | Looking for a Väggdekor väggord väggtext Family where life begins and or pictures?

Hörselskydd PELTOR Optime IIA

 • formal:
 • social: [ Twitter ]
 • pix: [ Flickr ] [ Instagram ]
 • video: [ Youtube ]
 • google: [ me ]
 • wiki: [ pedia ]
 • Smartwares BE60W Vägglampa Bull-eye VitFiskars Spridare vattenbesparande met.Brüder Mannesmann Sats med skruvmejselbits 32 delar 29705
 • skype: [ joakim.jardenberg ]
 • phone: [ +46735187700 ]

Joakim ”Jocke” JardenbergDELTACO Grenuttag, 7xCEE 7/4, 1xCEE 7/7, 3m kabel, svart (GT-851

Senior rådgivare i allting media och internet. Gamla, nya, digitala och sociala medier. Många kallar mig sociala medier-terapeut. Andra kallar mig VD-viskare (fn treKönig Mobilt paniklarm 130 dBPoster - I love Justin Bieber Sosa No.6 21x30cmPoster - Do more of what makes you happy No.16 21x30cm VD:ar från sveriges 25 största företag, ett internationellt med över 350.000 anställda och ett litet svenskt tillväxtbolag. Det är mixen det svänger om). #4 när Huffington Post listade ”Ganzo MultiTool G201-H

Affärsängel och investerare. 11 investeringar just nu, enbart unga, internetifierade tech-startups (Förutom ett bryggeri, en vingård och ett företag för elmotorcyklar). Exempel är (exit, uppköpta av Ooyala), Planeto (exit, uppköpta av Bonniers) och elva ytterligare. #14 när the Telegraph valde

Föreläsare, inspiratör och utbildare.

55X12CM ACACIA WOOD SLATE BOARDPoster - Woman illusion Royal init 40x50cm

Internetveteran, evangelist, debattör. Öppna data, open source, ”open everything”, #fxinternet

Under drygt ett år var jag Utvecklingsledare på SKL. På uppdrag av SKL arbetade jag tillsammans med ett gäng smartskallar, och Sveriges alla kommuner, regioner och landsting, med projektet ”Digitalisering för lärande och livskvalitet”. Här finns mycket läsning om Poster Fjäril - Alcides orontes A3 30x40 cm.

PRESENTTIPS - FRÖPAKET TILL 8 KVM INKL. KORT - ENKLA BLOMMOR

Under två år var jag Sveriges enda Internetchef. Jag tog ett förordnande över två år för att se till att Helsingborg blev bäst i världen på internet, och använde internet för att bli den bästa stad man kunde bli. Två fantastiska år.

Lite härliga utmärkelser och erkännanden:

Jag har, av andra, beskrivits så här:

”Joakim Jardenberg är internetveteranen som Utomhusgrenuttag, 2xCEE 7/4, 1x CEE 7/7, 1,5m kabel, IP44, svartPoster - Pride Rainbow No.1 21x30cmPelikan Superior photopaper, 10x15 cm, 50 sheets, 240 g/m2såg till att valet 1994 kunde rapporteras ut via nätet och samma år var han med om att skapa aftonbladet.se. Han är med i första kapitlet i boken ”de som byggde internet i Sverige”.

Han har vunnit alla vunnit alla utmärkelser som går att vinna – han tex tagit emot Stora sociala medier-priset från Sparbanksstiftelsen när det delades ut för första gången 2013 och Guldlänken från IT-ministerns hand 2014.

Idag jobbar han bland annat som vd-viskare (största kunden är Target med 365.000 anställda i Minneapolis, minsta är Fortnox med 100 anställda i Växjö), han har varit rådgivare åt förra statsministern, han är affärsängel med investeringar i 12 bolag, och är världens enda kommunalt anställda Internetchef.Poster - Ananas Topical Sunshine 21x30cmPoster - Gul rose 21x30cm

Dessutom åker han jorden runt och håller König Inomhussiren för SAS-CLALARM10 och SAS-CLALARM05 (SAS-CLALPoster - Two arms 30x40cmkeynotes om varför internet är en bra sak. Senaste månaden har han varit i São Paulo och jobbat med Google, han har varit i Buenos Aires, i Miami och i Pittsburgh. Och idag är han här hos oss. ”

Och så här:

”Joakim Jardenberg är en förändringsförespråkare, framtidskramare och debattör i allt som rör sig runt gamla, nya, digitala och sociala medier. Redan 1994 internetifierade Joakim mediesverige, bland annat genom att starta upp aftonbladet.se,Severin Kaffebryggare KA5742 TermosPoster - Keep Smile nr.2 40x50cmDELTACO apparatkabel, vinklad CEE 7/7 till vinklad IEC 60320 C13Whistling Kettle fixa ut resultaten från riksdagsvalet och ta plats redan på sidan 59 i boken ”De som byggde internet”. Med ett ben hos användaren, ett ben i tekniken och ett ben i affären har han alltid sökt förklara det komplicerade på ett enkelt sätt och skapa nytta och effekt ur alla de nya möjligheterna.

Idag arbetar han framför allt som rådgivare i internetfrågor med bland annat VD och ledningsgrupp för fem stora börsbolag på kundlistan. Han är också delägare i elva startups, håller presentationer, modererar och utbildar samt arbetar pro bono för ett bättre samhälle, bland annat som projektledare för ”Makten och öppenheten” som drivs tillsammans med tidningen Fokus. Nyligen pekade tidningen Internetworld ut honom som Skrivbok Värnamo som statsministern bör lyssna på.”


Senior advisor in all things internet and media. Old, new, digital. Some call me a social media therapist. Emerio Värmefläkt 2000 W röd FH-110676.1 (with five CEO:s, all from Swedens top-25 largest corporations on my current roster). #4 when Huffington Post picked ”EGLO Utomhusvägglampa med sensor Laterna 4 60 W svart 22469

Business angel and investor in early stage tech startups like Videoplaza (exit, acquired by Ooyala) Planeto (exit, acquired by Bonniers) and 11 more. #14 when The Telegraph picked ”vidaXL Bänk 140x29x40 cm sjögräs brun

I write, lecture, speak, facilitate and moderateProove Grenpropp 2-Väg JordadInspection Lamp 5m H05RN-F 2X0,75 8W 320lmWood's Utbytesfilter till Woods C4822 large and small groups, always with the best evaluations in da house ;)

Long term internet evangelist, pundit and netizen. I believe in freedom of expression and in the powers of online in the democratization of our world. I have worked in the middle east and northern africa with these issues, but I’m also actively pushing the envelope in the already connected world. Let’s not destroy the potential of our free internet. I commit 50% of my time to pro bono work, always trying to be honest and do good shit.

Head of Internet emeritus, City of Helsingborg. Ljushållare i träI’m was hired over two year to make sure that the city (10.000 employees and a total of 137.900 pop) became the #1 internet city in the world, and that  we use the internet in every way – to be the best city possible. My work here is done ;)

Mindpark 3.0? In swedish and Poster - Målade läppar Guldig 30x40cm

This site was given the Plymört/tuppkam " Ice Cream Sosa" 15 frön-award, elected by swedish readers, as the highest ranking blog in the category ”Media”. Judgement of Paris,Peter Paul Rubens,80x40cm as the most influencial site on social media and internet marketing in Sweden. The magazine vidaXL Bordsöverdrag stretch 2 st svart 183x76x74 cm the Prime minister should listen to.

Recent updates:

König Vit köksvåg (HC-KS13N)Champion Grendosa 3-vägs m. switch

 • I was appointed ”Skrivbok Mjölby” by the Swedish Prime minister and worked with him at the Dubbla diskbänk avfallsavfall 1/2 "x 40mm diskmatare ingång.
 • I became the first recipient of the Sparbanksstiftelsen Social media award. Honor and 100000SEK, I’m happy and humbled. Thank you!
 • When the ”Golden Link” for the first time ever awarded an individual rather
 • Poster Venedig 50x70 cmMatservis VM28 - 14 delar
 • than an organisation, 2014, I was the proud recipient. The first Golden Link Award was presented in 1999 and has since then become a yearly, much anticipated event. The prize is awarded to the governmental authority or similar public organization, e.g. municipalities, county councils etc., for the most innovative eGovernment development.
 • Gillian adventsljusstake 7 ljus vit med mässingbelagda ljushåll…Solcellsbelysning klot 15cm med rotting bas

Bildcred: Erasmus, Hans Holbein, 60x40 cm Flickr/CC BY inUse Consulting/Pelle Sten