Tapet Rullasta 8 5209-1 Paintpart gdgwcj2189-Hem & Trädgård

Madonna of the Rose Garden or Madonna,Sandro Botticelli
Venus,CRANACH Lucas the Elder,60x40cm Välj en sida

The anatomy Lesson of Dr,REMBRANDT Harmenszoon van Rijn,50x40
19 MAJ 2019 Skrivet av :
Vid 17 tiden på söndagen larmades Räddningstjänsten till rökutveckling från fasaden på en fastighet vid Vetegatan. Personer på plats hade släckt en askopp som stod vid fasaden, men det rök fortfarande från väggen varför man larmade. Väl på plats fick Räddningstjänsten riva upp...
Philosophy Blås Original Bakho skjorta, Multi

En effektivt solig historia – invigd

19 MAJ 2019 Skrivet av : Väggord - AN ANGEL STOR!
UPPDATERAD: Under lördagen var det mycket som hände längs Pite älvens med långloppishelg på de öppna byagårdarna i Bölebyn, Pålberget, Stridholm, Arnemark och Sikfors. Vi besökte då Di-Ni farmen i Skomanstjälen utanför Sikfors som dagen till ära invigningen sin solcellsanläggning...
Geggamoja, Trämobil Diddi Rosa

SMHI Varning

Music party in Petworth,Joseph Mallord William Turner,50x40cm
18 MAJ 2019 Skrivet av :
Horse Asleep,Franz Marc,60x50cm
Skrivbok Lomma SMHI utfärdar en varning om risk för gräsbrand både i Norrbottens inland och kustland under söndag eftermiddag. Enligt SMHI utfärdas risk för gräsbrand under våren när risken är stor att bränder uppstår och lätt sprids i torrt fjolårsgräs. Stor försiktighet bör därför iakttas vid...
Fortsätt läsa

Larm om skogsbrand

18 MAJ 2019 Skrivet av :
UPPDATERAD: Strax före 15 tiden på lördagen larmades Räddningstjänsten i Älvsbyn ut på ett larm om en skogsbrand vid Moren ett par kilometer söderut längs väg 555 mot Tvärån/Sikfors. När räddningstjänsten åker för att kontrollera, framkommer det att det rör sig om en kontrollerad...
Fortsätt läsa
Spegel i guld, yttermått 54x64 cm
Poster - Zebra Rainbow 50x70cm
Poster - COCO Marmor No.4 21x30cm 17 MAJ 2019 Skrivet av :
Just före kl.19 på fredagskvällen blev en man omhändertagen av polisen. Mannen är omhändertagen med stöd av LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Han misstänks också för olaga hot och en anmälan upprättas.
Fortsätt läsa
Le Chemin de Fer,Gare Saint-Lazare,Edouard Manet,50x40cm
Deer in the Forest i,Franz Marc,50x50cm
16 MAJ 2019 Skrivet av :
Poster - COCO grå fade No.1 40x50cm Norrbotten får tre premierade ledare vid Riksidrottsmötet den 24:e maj. Årets Riksidrottsmöte äger rum den 23–26 maj i Jönköping. Vid mötet utdelas utmärkelser till förtjänta ledare, märket är av guld och ges till ca 100 ledare vartannat år. Det finns 25 distrikt och 7...
Poster - Ciao Bella No.3 21x30cm
Fortsätt läsa
Queen Victoria,Franz Xaver Winterhalter,60x40cm

Bussgods i Norrbotten avvecklas

15 MAJ 2019 Skrivet av :
Bussgods i Norrbotten AB har under en längre tid gått med förlust. Beslutade åtgärdsprogram har inte haft de förväntade effekterna på resultatförbättringar. 2018 gjorde bolaget en förlust på 9,4 miljoner kronor. Därför avvecklas verksamheten.  – All bussgodshanterin...
Örngott Amanda
Aesop,Diego Velazquez,80x40cm 14 MAJ 2019 Skrivet av :
Ljusfärg Rosa - 10 gram - Pigmentfärg Uppdatering: Artisten Robin Bengtsson kommer till Älvsbyn Lördagen den 25 maj kommer arrangemanget Klimatevent Älvsbyn att äga rum i Lomtjärnsparken. Mellan 11.00 och 15.00 kommer en rad olika aktiviteter att hållas, för både stora och små. Under dagen kommer artisten oc...
Portrait of a woman with,REMBRANDT Harmenszoon van Rijn,50x40cm
Fortsätt läsa
Människor i natten - Oljemålning

Varför varna för kontroller

A Dwarf Holding a Tome on his Lap,Diego Velazquez,50x40cm
Les Femmes de Sport,James Tissot,60x40cm 14 MAJ 2019 Skrivet av :
Rullasta 8 är en samling Finska mönster i olika färger och nyanser:* Limma direkt på väggen* Man slipper skära till våder* Rulla ut rullen direkt på väggen* Behöver inte svälla* Mycket hög tvättbarhet* Ekonomisk rullängd 11,20 meterMaterial: NonwowenMönsterpassning: IngenRullmått (m): 11,20m x 0,53
På måndagen skrevs det så här på Polisen i Pite Älvdals FB sida. Hej Älvsbybor Som en del av vårt medborgarlöfte med Älvsbyns kommun 2019 har vi idag haft ett riktat trafikpass. Där har vi tillsammans med trafikenheten fokuserat på två saker. Det första är personer som kör...
Strigils and Sponges,Alma-Tadema Sir Lawrence,31.8x14cm
Fortsätt läsa
Väggdekor Giraffamiljen bland blommor
The Toilette,Henri Toulouse-Lautrec,67x54cm
14 MAJ 2019 Skrivet av :
Portrait of the Artist,Sir Joshua Reynolds,60x40cm
Idag den 14 maj är det trafiknykterhetens dag. I hela landet fokuseras MHF, NTF på problematiken att allt för få anhöriga till rattfyllerister anmäler en närstående som upprepade gånger kör berusad. Trafiknykterhetens Dag på att lyfta fram de anhöriga till alla de som dött i...
Fortsätt läsa
Martyrdom of St Bartholomew,Jusepe de Ribera,50x50cm
The Balcony,Edouard Manet,50x40cm
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Här är en liten resumé av lördagens Racing Special på Piteå Motorstadion skriven av Curt Jonsson i Sikfors. Den tjusiga bilden har jag fått från Ingemar Norberg. 142-Blå lutar åt höger på grund av den tvära vänstersvängen och har alltså inget att göra med den eminenta bisittaren...
Fortsätt läsa
Diana and her Companions ae,Johannes Vermeer,50x50cm
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Den gångbro över Varjisån som förbinder Hotell Storforsen med Storforsens naturreservat är nu öppnad. Bron är lagad och förankrad efter att delar av brosektionerna blåste av från sina fundament i slutet av mars. ”- Det känns väldigt bra att det gått så snabbt och smidigt a...
Fortsätt läsa
Sadko,llya Yefimovich Repin,60x40cm

Polarbröds hållbarhetsarbete

13 MAJ 2019 Skrivet av :
Digital Skedvåg Polarbröds hållbarhetsarbete presenterades för liberal EU-kandidat Said Abdu. Fredag 10 maj besökte Said Abdu, Liberalernas toppkandidat i valet till EU-parlamentet, Polarbageriet i Älvsbyn för att ta del av Polarbröds systematiska arbete i omställningen till en hållbar...
Inbed Sweden Basic Bäddmadrass 90x200
Poster - Alfabet stor och liten Blå No.1 30x40cm

En helg med liberalernas toppnamn i EU

Aluminium Flaggstång Grekland
13 MAJ 2019 Skrivet av :
2kW Convector Heater with Turbo and Timer Liberalernas toppnamn till EP listan var under fredag och lördagen på besök i Norrbotten pärla. Said Abdu kommer från Trollhättan och har bott i Sverige sedan han var 3 år. Han är utbildad civilekonom och har drivit tre olika företag. Han har också suttit en mandatperiod som...
Poster - Fartyg A4 21x30cm
The Return of the Prodigal Son,James Tissot,80x40cm 13 MAJ 2019 Skrivet av :
Vattenmätare spänningsavlastning konsolhållare enhet 3/4 "
Söndagens regnande har inneburit att det regnat hela 32,7 mm vid väderstationen på Norra Byn det senaste dygnet. Innan det slutar under måndagen skall det komma ca 10 mm till enl SMHI. SMHI har även utfärdat en Klass 1 varning för höga flöden längs kustlandet. Korsträskbäcken är...
Citatmagnet F.von Hagedorn
Skrivbok Aborre
12 MAJ 2019 Skrivet av :
Älvsbyn runt genomfördes under lördagen. Foto: Krister Palm Flera bilder Resultatlista-Älvsbyn-Runt-2019 Hemsida
Yankee Candle M Jar-Fluffy Towels
Natural Wooden Bedside Home Storage Cabinet 79x73cm

Danstävling i Älvsbyn lockade

It takes hands to build a house... Väggord EXTRA STORT BILDEXTRA, RESULTAT, VIDEOKLIPP: Dansdragets tävling Pärlbuggen lockade nästan hundra tävlande från Sundsvall i söder till Kiruna i norr. Här ovan kan du se ett stort bildextra och videoklipp samt resultaten nedan. Foto: Krister Palm och Sterling Nilsson Text:...
Raaco Verktygsväska Basic L - 48 139779
Skrivbok Tyskland
The Intervention of the Sabine Women,Jacques-Louis David,50x40cm
11 MAJ 2019 Skrivet av :
Som både tränare och ansvarig för innebandyverksamheten i Tväråselets AIF har Stefan Edström fullt upp. – Att leda ungdomar är roligt och givande. Gemenskap och sammanhållning gör det värt alla timmar man lägger ner för att hålla igång föreningen, säger Stefan. – Före varj...
vidaXL Sängbord massivt akaciaträ 45x32x55 cm
Hjärta - MDF - stl. 50x40 cm - 1 st
Nature Växthus pop-up 100 x 100 x 100 cm 6020408
The Raft of the Medusa,Theodore Gericault,60x40cm ny03 10 MAJ 2019 Skrivet av :
Älvsbypodden: Tuff utmaning för David Berglund för sin egen hälsa. Under nio veckor skall David Berglund från Älvsbyn Gratistidning träna in sig i den tidigare garderoben.
Fortsätt läsa
The Countess Tessin Wife of the Seedish Ambassador,Jean Marc Nat
En springare i många färger
Western Skylt 16x5,5 cm i Kejsarträd 10 MAJ 2019 Skrivet av :
På lördag bjuder Dansdraget upp till Pärlbuggen kl. 12 på Forum. Nästa 100 tävlande dansare finns på plats från stora delar av norrland. DFDB Dansföreningen Dundretbuggarna DGFK Dansglada Fötter Kiruna DKKBS Dansklubben Kiruna Bugg &Swing LBS Luleå Bugg & Swing Dansklubb...
Fortsätt läsa
Sinkblandare kranar runda 25 cm c-typ tut 1